Bestyrelsen

I Cocoon.eSport er alle i bestyrelsen (Adminstratorer) frivilige. Det samme gælder de tilknyttede Moderators i foreningen. At være frivilig betyder at ingen af os får betaling for det arbejde, som vi ligger i foreningen. Vi er alle passioneret gamere, samt interesseret i at lave en platform, som alle gamere i Danmark kan benytte.

 • Faurholdt
  Tobias "Faurholdt" Faurholdt Strategisk udvikling & Slacker, 30år

  Ingen ved præcis hvad Tobias egentlig foretager sig, men han er her, hvilket er det, som tæller.
  Tobias kan altid finde på en sjov joke, for at løfte en god stemning.

 • Kovender
  Diannie "Kovender" Tekin Trivsel & Daglig udvikling, 53år

  Diannies primære opgave er at sørge for, at alle vores medlemmer er glade og har en god trivsel i Cocoon.eSport. Diannie er med til at sætte hyggeligt foran fællesskab.

 • Grim
  Jonatan "Grim" Grim Udvikling & Teknik, 27år

  Jonatan står for udviklingen af den online del af Cocoon.eSport, hvilket indebærer opgaver, såsom hjemmesiden, div. Systemer og hjælp til opsætning af div. Servere.

 • B3nz0n
  Michael "B3nz0n" Larsen Hold & Event, 23år

  Michael er manden, som sørger for alle de fede events, som sker i Cocoon.eSport - det er her sammenværet rigtigt kan mærkes. Ligeledes står han også for at hjælpe medlemmerne, når de vil starte deres eget hold.

 • Lars
  Mikkel "Lars" Frimann Anti-Cheat & Rekruttering, 27år

  I Cocoon.eSport tolerer vi ikke snyd - overhovedet. Lars han holder øje med medlemmernes forskellige statuser, samt tager hånd om evt. Beskyldinger om cheat. Ligeledes sørger han for, at der kommer flere medlemmer til fællesskabet.

 • DanWhyNot
  Dan "DanWhyNot" Saenpor Streamers & Rekruttering, 25år

  Dan er vores streamer-guy, som holder styr på vores partner-streamere. Ligeledes hjælper han medlemmer, som ønsker at streame. Dan hjælper også Lars med at skaffe flere folk til fællesskabet.

 • Basse27
  Mikael "Basse27" Basse Lanansvarlig, 39år

  I Cocoon.eSport lever vi en online verden, men det er også vigtigt at man møder dem man snakker med, samt kommer lidt udenfor. Mikael han står for at skabe nogen lanparty-forbindelser, så medlemmerne kan mødes rigtigt.

 • Cromag
  Christopher "Cromag" Ravnborg Event & IT

  Christopher er legenden i Cocoon - du finder ham alle steder. Han holder styr på vores TeamSpeak, han caster når mainholdet spiller og så ser du ham om også til de forskellige events. Når det handler om at støtte til Cocoon, så er Christopher nummer #1.